Kosárlabda

2022.12.10. 08:30

A magyar kosárlabda rajongóinak szeme most Pécsen lesz

K. B.

Forrás: NKA Pécs

Nem túlzás kijelenteni, hogy az NB I. B-s férfikosárlabda-idény leginkább várt mérkőzése jön ma 19.00-kor, hiszen nemcsak az első és a második helyezett rangadója lesz ez, hanem a két pécsi gárda összecsapása is. 

A találkozó előtt az NKA Pécs áll a tabella élén, míg a városi rivális egyetlen vereséggel többel tapossa a sarkát a második helyen. Ez hangulatában semmiképpen sem lesz egy találkozó a sokból, amit bizonyít az is, hogy a hét közepére már nem lehetett jegyet sem vásárolni rá, de az idény végjátékát is komolyan befolyásolhatja. Persze, nem állítjuk, hogy amelyik gárda ezt a meccset megnyeri, az biztosan az alapszakasz győztese lesz, de egészen biztos, hogy nagy lépéselőnybe kerül majd a legfőbb riválissal szemben. Ez pedig azért fontos a két nagyon hasonló játékerőt képviselő csapatnak, mert egy esetleges egymás elleni fináléban is ez dönt a pályaelőnyről. Persze tavasszal vissza is lehet vágni, így a pontkülönbség sem mindegy.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában