Aerobik

2022.12.15. 13:01

Gálával búcsúztatják a sikeres esztendőt

Móga Richárd

Forrás: PSN Zrt.

Már nyolc éve minden év végén megtartja a már hagyománynak számító évzáró karácsonyi gáláját a PSN Zrt. aerobik szakosztálya. Igaz, az előző két év kimaradt a vírushelyzet miatt, idén viszont újra gyönyörködhetnek a dinamikus gyakorlatokban, a csillogó ruhákban, és együtt ünnepelhetik a 2022-es év eredményeit.

Márpedig van ok az örömre, ugyanis páratlanul sikeres évet tudhat maga mögött a szakosztály. A felnőtt világbajnoki trió és páros, valamint a világjátékokon elért trió aranyérem és páros ezüstérem minden elképzelést felülmúltak. Ám nem csak a felnőttek között sikerült tarolni a sportágban, tengernyi érem és elképesztő helyezés született a fiatalabb korcsoportok kategóriáiban is.

Réfi Eszter szakosztályvezető szerint a szakosztály eddigi legsikeresebb évén vannak túl, főleg a nemzetközi eredményeket tekintve. Így nem meglepő tehát, hogy aerobikosaink méltó módon búcsúznak a sikerek évétől, ahová nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt, nézőt!

A gála 18.00-kor kezdődik a pécsi Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban. A belépés mindenki számára ingyenes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában