Labdarúgás

2022.12.05. 18:01

Két fordítás után hétig meg sem állt a PTE PEAC III.

Móga Richárd

Fotó: Mártonfai Dénes

Egyetlen meccset még rendeztek a labdarúgó megye III.-as bajnokságban, ugyanis a Czibulka-csoportban az első fordulóból elmaradt összecsapást szombaton pótolták a PMFC Stadionban. A kilátogató szurkolók bizonyára nem unatkoztak, ugyanis kilenc találat esett a 2022-es naptári év utolsó ütközetén.

A PTE PEAC harmadik számú csapata hazai környezetben zárhatta szépen az esztendőt, ráadásul minden az elképzelések szerint indult, ugyanis már a negyed percben vezetést szerzett Huszár Zsolt révén. A Sásd idegenben bizonyíthatta, hogy sokkal előkelőbb helyet érdemel a tabellán (jelenleg tizedik helyen tanyázik), így gyakorlatilag azonnali válasza nem is volt annyira meglepő. Az első játékrészben már nem esett több gól, de az alakulatoknak megvolt a sansza arra, hogy előnnyel vonuljanak pihenőre.

A fordulást követően, negyedóra elteltével a pécsi háló zörrent, de a házigazda nem dőlt kardjába, sőt. Oszvald Bálint, aki a Megye I.-ben is már pályára lépett idén, hátára vette a csapatot, majd négyszer volt eredményes. Horváth Roland is két góllal hozzájárult a sikerhez, így a PTE PEAC III. magabiztos győzelemmel zárta az őszi idényt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában