NB II.-es foci

2022.12.04. 07:00

Közvetlen riválist fogad a Szentlőrinc, a sereghajtóhoz megy a PMFC

Már nagyon közel az őszi szezon vége, de ezen és a következő vasárnapon is még mindhárom baranyai NB II. labdarúgócsapat pályán lesz. A Szentlőrinc 13 órakor a Kazincbarcikát fogadja, míg a PMFC Dorogra látogat. A Kozármisleny később, 15.00-kor kezd itthon a Siófokkal.

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Öt meccse nem szerzett már pontot a Szentlőrinc, s már csak két meccse van arra, hogy egy kicsit változtasson azon, milyen szájízzel megy majd a téli pihenőre. Először a szintén botladozó, s épp közvetlenül mögötte lévő Kazincbarcika ellen javíthat az összképen, s indulhat el ismét a középmezőny felé. Persze a Barcika nem egy könnyű ellenfél, az MTK-val legutóbb 3–3-as döntetlent játszott, de a PMFC-vel is ikszelt nemrég. 

A pécsiek a sereghajtóhoz utaznak, ahonnan presztízs kérdése is, hogy elhozza a három pontot, azonban sokszor éppen az ilyen kötelezőnek tűnő győzelmek a legnehezebbek. 

A HR-Rent Kozármisleny is igyekszik megragadni minden lehetőséget, hogy előrébb lépjen a tabellán. Most a Siófok ellen kellene megszereznie a pontokat Szekeres Zoltán csapatának, amely ugyan három meccse nyeretlen, de bárkit képes legyőzni. 

A mai program: Szentlőrinc–Kazincbarcika, Dorog–PMFC, MTK Budapest–Gyirmót, Csákvár–Győr, Mosonmagyaróvár–Soroksár, Budafok–Tiszakécske, Békéscsaba–Ajka (mind 13.00), Kozármisleny–Siófok, Szeged–Nyíregyháza (mindkettő 15.00). 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában