Kézilabda

2022.12.09. 09:52

Meg kellene lepnie a Komlónak a Gyöngyöst

K. B.

Fotó: Löffler Péter

Még a téli szünet előtt be szeretne gyűjteni egy-két pontot a Sport36-Komló férfikézilabda-csapata, s erre ma 18.00-kor Gyöngyösön lesz lehetősége, hiszen az NB I.-ben ezen kívül karácsony előtt már egyetlen mérkőzése van csak a csapatnak, s azt a Pick Szeged ellen játssza majd. 

Most tehát az a feladat, hogy valamilyen módon a három ponttal előrébb lévő Gyöngyös otthonából elcseni akár minden egységet. Ehhez viszont végig koncentrált, kemény védekezésre és pontos befejezésekre lesz szüksége a csapatnak, s szerencsére is, hiszen az akár egygólos siker is inkább a meglepetés kategóriába esne. A vendéglátó ugyanis remekül használja ki a hazai pálya nyújtotta előnyöket, csak a Tatabánya tudott eddig pontokat szerezni nála. Persze az nem példátlan, hogy a Komló két ponttal távozzon Gyöngyösről, de a csapat egy ideje, október 29. óta nem tapasztalta meg, milyen győztesen elhagyni a pályát. 

A 12. forduló programja: Gyöngyös–Komló (péntek, 18.00), Fejér B.Á.L.–Veszprém (szombat, 16.00), Szeged–Csurgó (szombat, 17.00), NEKA–Tatabánya, Telekom Veszprém–Budakalász (mindkettő szombat, 18.00), Ferencváros–Cegléd (szombat, 18.30). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában