Jótékonyság

2022.12.01. 15:55

Ingyenmeccsel is buzdítanak a plüssgyűjtésre a pólósok

Az idén is plüssjátékgyűjtő akciót szervez az OB I.-ben december 2-án este hétkor a Szegedet fogadó PVSK-Mecsek Füszért élvonalbeli vízilabdacsapata. Ezúttal a pécsi keleti városrész szerény körülmények között nevelkedő óvodásainak szánják az ajándékokat.

Sz. Zs.

Forrás: PVSK

Az akcióhoz kötődően a játékosok és a vezetőség örömmel tett eleget szerdán a Pákolitz István utcai óvoda közösségi napi meghívásának, amely során a pólósok személyesen ismertették meg a gyerekekkel a vízilabdázás szépségeit. A keleti városrész óvodásai lelkesen vetették bele magukat a közös játékba, mindenki felpróbálhatta, milyen a sapka viselése és együtt pattogtathatták a labdát a pécsi pólósokkal.

És ahogyan a csapat felhívása szól, aki még segíteni szeretne, hozza el jó állapotban lévő plüssállatait, ezzel is szebbé téve a gyerekek karácsonyát. Az akció december 9-ig tart, immár négy helyszínen gyűjtik a szervezők a játékokat:

  • a Pécsi Úszóiskola irodájában, a Hullámfürdőben,
     
  • a BioTech USA Pécs-Árkád-beli boltjában,
     
  • a Petőfi 45-ben,
     
  • a PTE GYÁIG Deák Ferenc Általános Iskolájában.

A jó cselekedet mellett az is ösztönözhet bárkit, hogy a klub döntése értelmében a most pénteken, december 2-án, 19 órakor kezdődő, Szeged elleni hazai meccsre ajándék plüssel érkezők ingyen tekinthetik meg a mérkőzést, ezzel is szeretnék a játékosok és a szakemberek sikeresebbé tenni a gyűjtést.
A vízilabdázók karácsony előtt személyesen adják majd át az ajándékokat a gyerekeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában