Labdarúgás

2023.01.28. 17:13

Az Egyesült Államokba szerződött a mohácsi focista

A 2023-as szezont már az El Paso Locomotive FC labdarúgójaként kezdi meg az Egyesült Államokban Pávkovics Bence, aki legutóbb a Debreceni VSC-t erősítette.

K. B.

Forrás: MW

A 25 éves mohácsi születésű védő egy ideje már arra várt, hogy légiósnak állhasson, s ez az idő most jött el. Nemrég a bama.hu-n is megjelent vele egy interjú, ugyan akkor még napokról volt szó, hogy eldőljön, hol fog ismét mezt ölteni, ez mostanra dőlt el. A csapattal a USL bajnokságban fog szerepelni, amelyben több MLS (amerikai élvonal) csapat második gárdája is ellenfél lesz.

– Boldogok vagyunk, hogy le tudtunk igazolni egy olyan belső védőt, mint Pávkovics, aki a magyar élvonalból érkezik – mutatta be a vezetőedző és technikai igazgató Brian Clarhaut a mohácsi fiatalt a szurkoló tábornak. – Megvannak azok a kvalitásai, amiket kerestünk: nagyon atletikus, gyors és a labdával is jó. Várjuk, hogy csatlakozzon hozzánk a tapasztalataival, hisszük, hogy nyomot tud hagyni a csapaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában