Kosárlabda

2023.01.30. 12:58

Negyven percen át kellett küzdeni

K. B.

Forrás: NKA Pécs

Szoros meccset kezdett az NKA Pécs és a Szigetszentmiklós férfikosárlabda-csapata az NB I. B. 18. fordulójában egymás ellen. A második tíz percben azonban Melegék lelépték ellenfelüket, s úgy tűnt, el is döntötték ezzel a találkozót. A fordulás után azonban nagyot változott a mérkőzés képe, s a vendégek visszajöttek a meccsbe. Így pedig nem hibázhatott már Ivica Mavrenski együttese a záró periódusban, s nem is tette, 30-at dobva ebben a játékrészben biztosította tizenkétpontos sikerét.

Ivica Mavrenski: – Nehéz meccsre készültünk egy erős ellenféllel szemben, s azt is kaptuk, amire számítottunk. Negyven percen keresztül kellett keményen dolgoznunk, hogy megszerezzük a győzelmet. Voltak gyenge periódusaink, nem tudtunk mindig úgy játszani, ahogy azt a mérkőzés előtt elterveztük. Viszont a győzelemnek örülünk, különösen azért, mert ez az első alkalom, hogy hazai pályán nyerni tudtunk a BKG ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában