NB II.-es foci

2023.01.17. 16:36

Szabó Pécsre teszi székhelyét: retteghetnek a védők a PMFC támadó triójától

K. B.

Fotó: Kurdi József/PMFC

Megremeghetett egy két védő lába, amikor olvasta, kit szerződtetett a PMFC NB II.-es labdarúgócsapata. Az egyébként is elég veszélyes Tóth-Gábor Kristóf-Harsányi István duó ugyanis most kiegészül a Szentlőrincről igazolt Szabó Mátéval, akiben minden meccsen benne van, hogy kiharcol egy tizenegyest, ad egy nagyszerű gólpasszt, vagy épp maga talál a kapuba. Érdekesség, hogy ezzel összeállt a Dunántúli Napló és a bama.hu álomcsapatának támadó szekciója, hiszen épp így állítottuk össze a 3-4-3-as felállásban az őszi teljesítmények alapján a csapatot.

Szabó Budafokról érkezett tavaly télen a Szentlőrinchez már élvonalbeli tapasztalatokkal felvértezve, s szabadrúgás góljaival, gyors cseleivel, elhivatottságával gyorsan a közönség egyik kedvence lett. Idén 15 alkalommal volt kezdő a piros-feketéknél, öt gólt szerzett, s rengeteg kellemetlen pillanatot az ellenfeleknek, most pedig a PMFC egyik legnagyobb fegyvere lehet korábbi csapattársa, Harsányi oldalán.

– Nagyon boldog voltam, amikor megkeresett a Pécs vezetősége. A sportigazgatóval, valamint a vezetőedzővel is többször beszéltem, ami azért is esett jól, mert azt éreztem, hogy intenzíven érdeklődnek irántam és tényleg számítanak rám. Sokat köszönhetek a korábbi klubomnak, újra jó formába kerültem, ám innentől csak az a cél lebeg a szemem előtt, hogy a PMFC-t segítségem és szép sikereket érjünk el a jövőben, megörvendeztetve szurkolóinkat – nyilatkozta Szabó a pmfc.hu-nak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában