Elismerés

2023.02.28. 14:51

A csúcsra tornázták magukat: a PSN Zrt. világbajnok aerobikosai lettek az év sportolói

Sz. Zs.

Forrás: PSN

Rangos elismerésben részesült Bali Dániel és dr. Mazács Fanni. A Nemzeti Versenysport Szövetség a 2022-es világversenyeken eredményes sportolóknak, a Világjátékok, a világbajnokságok és Európa-bajnokságok dobogósainak adott át elismeréseket a Hilton Budapest Hotelben megrendezett gálán.

Az Év Sportolója díjra az egyes sportszövetségek jelölték a legsikeresebb versenyzőket, amely alapján a Magyar Torna Szövetségtől dr. Mazács Fanni és Bali Dániel nyerte el – tavaly után ismét – a rangos elismerést, tudósít honlapján a városi sportszervezet.

A szövetség egy-egy férfi- és hölgyversenyzőt jelölhetett nem olimpiai szakágai közül, így esett a választás a PSN Zrt. Sportiskola két kiválóságára, akik 2022-ben a világ csúcsára értek sportágukban: a páros 2022-ben a Guimaresben megrendezett vb-n a vegyes páros kategóriában a sportág történetében először világbajnok lett, majd Farkas Balázzsal kiegészülve trióban is győzedelmeskedett. A briminghami Világjátékokon a trió szintén az első helyen végzett, míg a vegyes páros másodikként zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában