Röplabda

2023.03.21. 11:02

Átformálták dühüket, meg is lett az eredménye

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Ellentmondást nem tűrő játékkal rukkolt elő a PTE-PEAC női röplabdacsapata, így Horváth Alexandra együttese könnyed győzelemmel kezdte az NB II. Nyugat alsóházi rájátszást.

Kissé csalódottan kezdte meg a küzdelmet a pécsi klub, hiszen mint kiderült, egyetlen ponttal maradt el a felsőháztól, viszont a dühöt sikerült átformálni elszántsággá, ezzel pedig még sok  szép sikert be lehet gyűjteni.

PTE-PEAC–Viadukt SE 3:0 (25–10, 25–13, 25–10)

Női röplabda NB II. Nyugat alsóházi rájátszás. Pécs. első forduló. Vezette: Kiss N., Selega. PTE-PEAC: Hoffmann K., Cacov, Hoffmann H., Orning, Husznai, Hegyi. Cserék: Habling, Kőhegyi, Molnár A., Szvath, Szabó R., Oletics, Gastiaburu. Vezetőedző: Horváth Alexandra.

Horváth Alexandra, a PEAC vezetőedzője: – Gratulálok a Csapatnak! Sikerült végig koncentráltan, kevesebb hibával játszani egy rövid szünet után. Külön öröm volt, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni, s megmutatták, hogy bárkire lehet számítani. Ez a mérkőzés jó felkészülés volt a következő nehezebb hétvégére, hiszen tudtuk éles helyzetben gyakorolni az edzésen tanultakat.

Ez következik (03. 25.): PTE-PEAC–Röpisuli Sportegyesület (15.00).

 

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában