Asztalitenisz

2023.03.08. 18:00

Három extra csapatsiker az elhalasztott fordulóban

Sz. Zs.

Fotó: Löffler Péter

Bár a rezsiválság miatti két hónapos kényszerszünetet követően majd csak e hét végén indul újra az bajnokság az asztalitenisz Extraligában, a PTE-PEAC férfigárdája egy még őszről elhalasztott meccsel elébe ment a nyitánynak. Nem is akármilyen eredménnyel, hiszen egyetlen egyéni vereséggel 9:1-es győzelmet aratott a vendég Honvéd Szondi fölött. 

Orosz Gábor edző így értékelt: – Már nagyon vártuk, hogy újra asztalhoz állhassunk, hiszen a megszokottnál jóval hosszabb ideje szünetelt a bajnokság. Az eredmény a kicsit tartalékos, de így is kiváló játékosokból álló Székesfehérvár ellen simának tűnhet, de korántsem volt ilyen egyszerű, sokkal kiélezettebb csatákat vívtunk, mint amit az eredmények mutatnak. Bízom benne, hogy a jó formánk hosszú távon kitart, és nagyon sikeres tavasz elé nézünk! 

Eredmények, Extraliga: Egyéni: Pető–Jakab 3:2, Pető–Pálfy 3:0, Gerold–Pálfy 3:0, Gerold–Molnár 1:3, Demeter–Molnár 3:1, Demeter–Zombori 3:1, Szántosi–Jakab 3:0, Szántosi–Zombori 3:2. 

Páros: Pető, Demeter–Jakab, Pálfy 3:1 és Gerold, Szántosi–Zombori, Molnár 3:1.  

NB I. Nyugat: PEAC–Szondi 14:0. NB II. Délnyugat: PEAC–Szondi 18:0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában