NB II.-es foci

2023.03.20. 10:09

Varázslatos hangulatot teremtettek Szombathelyen a PMFC szurkolói – reakció, videó

K. B.

Fotó: Kurdi József/PMFC

Győzni ugyan nem tudott az NB II. 28. fordulójában a PMFC labdarúgócsapata Szombathelyen, egy igazi sistergős bombával ért el döntetlent. A pontegyenlőség miatt az ötödik helyre csúszott most a pécsi gárda, de a szurkolók joggal bízhatnak abban, hogy fordulni fog a helyzet, s ismét az élmenők nyomába erednek Harsányiék.

– Nagyon jó meccset játszottunk a Haladás otthonában – értékelt Weitner Ádám, a PMFC vezetőedzője. – Az első félidőben kifejezetten tetszett a csapatom játéka, ötletesen futballoztunk, benyomtuk az ellenfelünket, sokat passzoltunk, meg tudtuk bontani a hazaiak védelmét. Amiatt kicsit keserű a szám íze, hogy nem tudtunk szabályos gólt szerezni, pedig volt rengeteg oldal szabadrúgásunk, helyzetünk. A második játékrész első tizenöt-húsz perce a Szombathelyé volt. Nagyobb elánnal kezdtek, kicsit beragadtunk, de úgy éreztem nagyobb probléma ebből nem fog kialakulni. Kaptunk egy gólt, de a mentalitásunkat mutatja, hogy ebből fel tudtunk állni. Rúgtunk egy nagyon szép egyenlítő találatot. A végén a győzelemre játszottunk, próbáltunk begyötörni egy gólt, nagyon sajnálom, hogy ez nem sikerült. A szurkolóinknak köszönjük, mert varázslatos hangulatot teremtettek! Alapozhatunk arra, ahogy most játszottunk, de ahhoz, hogy az élen maradhassunk, ahhoz az kell, hogy jobban kihasználjuk a helyzeteinket. A kapu előtt bátrabbnak kell lennünk!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában