Labdarúgás

2023.04.20. 14:31

Lisztes, Telek és Dragóner is felszántja a komlói pályát

Móga Richárd

Fotó: Árvai Károly

Ami késik, nem múlik. Néhány nap múlva jön a várva várt esemény, a Komló–Fradi öregfiúk mérkőzés, amit a KBSK 100. születésnapjára felújított centerpálya átadóünnepség keretein belül rendeznek meg.

A pályaavató ünnepséget Polics József polgármester, valamint Dr. Hoppál Péter országgyűlési képviselő nyitja meg 14.00-kor. Nagyjából fél órával később a Komlói Bányász felnőtt labdarúgócsapata lép pályára, akik a bajnokságban ugyan szabadnaposak, de az NB III. Közép-csoportjában vitézkedő majosi együttes ellen próbára teszik tudásukat. A 2×40 perces találkozót után Pénzes Szabolcs utánpótlásedző koordinálásával a büntetőrúgó verseny következik, a kapuban pedig a múlt és a jelen találkozik: a korábbi élvonalbeli kapus, Herbert Roland, valamint Raffai Krisztián várja majd a lövéseket.

Végezetül 16.30-kor kezdődik a Komló–Fradi öregfiúk gálameccs, ahol többek között pályára lép Telek, Lisztes, Dragóner és Mucha is.

A Ferencváros kerete: Telek, Lisztes, Dragóner, Mucha, Nicsenko, Keller, Csizmadia, Szkukalek, szeiler, Lazics, Dzurják, Kuntics, Józsi, Jagodics, Balog, Fischer, Szabó, Tarczi, Ulicska, Kollár, Szűcs, Milovanovics, Bognár, Deszatnik, Bubcsó, Takács, Schultz, Holló, Páling, Szenes, Koch, Szekeres, Rab, Pogány, Kincses, Takács, Horváth, Topor, Lászka, Kriston, Márkus, Palásthy, Völgyi, Dukon, Kardos. Vezető: Bánki József.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában