Aerobik

2023.04.04. 14:55

Nincs megállás, szállítják tovább az érmeket

K. B.

Forrás: PSN Zrt.

A portugáliai sikereket követően Szlovákiában folytatták a nyílt bajnokságon a PSN Zrt. és a Forma Fitt SE aerobikosai szereplésüket, s ha volt is csalódás eközben, nem hajlandóak lassítani az érem szerzésben.

A PSN színeit képviselő fiatalok számára talán nem ennek a tornának a első két napja lesz az év fénypontja. Az UP3 korosztályban Schönberger Stella 13., Sziládi Réka 16. helyen zárt, míg a Gáll Laurával kiegészült triójuk a 15.-en.

A záró nap már sokkal jobban sikerült. Böhönyei Bálint ismét bajnok lett, Bózsa Panna és Sziládi Zoltán duója az ezüstöt érdemelte ki, s utóbbi egyéniben egy bronzot is szerzett. Ivàn Léna, Márton Nóra, Rudolf Hanga a 6., a Bózsa Panna, Gáll Laura, Schönberger Stella, Schönberger Szofi, Sziládi Réka csoport 5. pozícióban végzett. Az UP2-es csoport Füredi Noémi, Iván Léna, Márton Nóra, Miklós Eszter, Paulovics Dóra, Pintér Rea Athina, Rudolf Hanga, Téczely Petra a 4. lett. A juniorok (Böhönyei Bianka, Bognár Adrienn, Dóra Luca, Knoch Dorina, Kilián Korinna, Laklia Vanda, Szirtes Míra, Tímár Viktória) és a felnőttek (Bábel Fiametta, Bedő Csenge, Keszei Kata, Mudik Fanni, Ostrosics Réka, Sümegi Mendi, Szabó Babett, Várdaróci Gréta) ezüstöt szereztek.

A Forma Fitt SE-nél Sárkány Rita két Flex HD-s versenyzővel trióban aranyérmes lett, majd egyéniben 7. Sárkány Sára és Imre Zétény szintén a dobogó tetejére állhatott.

Együtt is ünnepelhetett a két pécsi együttes. Sárkány Sára, Imre Zétény (mindkettő FFSE), Böhönyei Bálint, Márton Nóra, Miklós Eszter (mindhárom PSN) együtt ezüstöt szereztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában