Röplabda

2023.04.01. 10:01

Olyan dologra készülnek a fiúk, ami idén még nem sikerült, de a hölgyeknek is fel kell kötni a nadrágot

Móga Richárd

Fotó: Vajda János

Első idegenbeli mérkőzésére készül a PTE-PEAC női röplabdacsapata az alsóházi-rájátszásban, méghozzá az ugyancsak hibátlan Emericus SE ellen.

A két együttes az elmúlt két körben még csak szettet sem vesztett, így egy végletekig kiélezett, pikáns párharcra lehet számítani vasárnap 18 órától, a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban. Főleg úgy, hogy az alapszakasz során az Emericus odahaza könnyed győzelmet aratott (3–0), így ideje revansot venni, igaz, hazai környezetben már túljárt hétvégi ellenfelének eszén Horváth Alexandra alakulata (3–2).

Megkezdődnek a rájátszás küzdelmei a férfiaknál is, ahol a dobogós helyekért szállhat harcba a PTE-PEAC férfiröplabda-csapata. Nagy előny, hogy hazai terepen lehet bizonyítani, így egy jó kezdés megalapozhatja folytatást. Ehhez azonban szombaton 12 órától a Kecskemétet kellene legyűrni a PTE ÁOK Testnevelés-és Mozgásközpontban, akiket az idei idényben még nem sikerült, majd 15 órától jöhet a Gödöllő elleni ütközet, akik harmadikként zárták a pontvadászatot.

Akárhogy is alakul, menni kell tovább, ugyanis még április 15-én, illetve 30-án is parkettre kell lépni két-két alkalommal Gödöllőn.

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában