Labdarúgás

2023.04.23. 10:03

Továbbra sincs megállás a megye kettőben, sőt, ezúttal a sereghajtónak is komoly esélye van a győzelemre

Móga Richárd

Fotó: Makovics Kornél

A fáradtság nagyban befolyásolhatja az AutóCity Volkswagen Baranya Megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulóját, hiszen jó néhány együttes hét közben még a Baranya Megyei Kupában volt érdekelt, azonban a kitűzött célok eléréséhez menni kell tovább. 

Igaz, nem dől össze a világ, ha a listavezető Ócsárd pontokat hullajt, hiszen kényelmes előnnyel rendelkezik Sütő László legénysége, de tegyük hozzá, nincs arra sok esély, hogy a Somberek megálljt bírjon parancsolni hazai környezetben. 

A töttösi szurkolók egy botlás esetén viszont fognák a fejüket, ugyanis abban az esetben gyakorlatilag elszállna a reális esély a bajnoki címre. Habár a sorsolás kedvezőnek mondható, hiszen a tizedik helyen tanyázó Lánycsók lesz a hétvégi ellenfél. 

A Beremend a Himesházát taszítaná le közben a dobogóról, de ehhez otthon kellene tartani a három pontot a szezon során már többször is nagy vadat ejtő Diana SE ellen. 

Nagy lehetőség előtt áll a sereghajtó Szabadszentkirály is, ugyanis az eddig csupán két győzelmet jegyző együttes ezúttal a borzalmas formában lévő Pogány ellen mérkőzhet meg hazai terepen. 

Megye II. osztály 
Április 23., vasárnap, 16.00 
DDC Focivilág Beremend–Diana SE, Szabadszentkirály MGZRT SE–Pogány SE, Közműépker Lánycsók SE–Töttös SE, Véménd KSE–Himesháza KSE, Sport36 Komlói Bányász II.–Pécsi Sportolda SE PG Kft, Kaitz Agro Somberek SK–K. Ócsárd SE, Lippói KSE–Gyógyfürdő Harkány. 
Az élmezőny: 1. Ócsárd 53 pont, 2. Töttös 42, 3. Himesháza 40.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában