Labdarúgás

2023.05.16. 18:11

A tét a döntőbe jutás: parázs meccsek várhatóak a szerdai elődöntőkben

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Négy labdarúgócsapat maradt már csak talpon a Baranya Megyei Kupa idei kiírásában, azonban szerda estére már az is eldől, hogy kik vívják majd a finálét június 3-án, 17 órakor.

Hosszú, tartalmas sorozat közeleg a végéhez, ahol meglepetésekből és drámákból sem volt hiány. Gondolhatunk a Komló korai kiesésére, az izgalmas büntetőpárbajokra, de az Ócsárd menetelése is ugyancsak élményszámba megy. Az elődöntőre készülő együttesek már örülhetnek, hiszen azzal, hogy eljutottak idáig, jogot szereztek a 2023–2024. évi MOL Magyar Kupa küzdelmeiben történő szereplésre. Innentől kezdve tehát a hátralévő időszak már csak jutalomjáték.

Mindenesetre az AutóCity Volkswagen Baranya Megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság idei bajnoka, az Ócsárd szeretne duplázni, még ha a legjobb négy között a Bóly ellen nem is lesz olyan egyszerű dolga. Ezzel szemben a Pécsvárad szerencsésnek mondhatja magát, papíron megkapta a leggyengébb ellenfelet, de egy kupaharcban, főleg a sorozat ezen szakaszán már egyetlen párharc sem vehető félvállról.

Az elődöntő mérkőzései: Ócsárd–Bóly, Pécsvárad–Siklós, (mindkettő 17.30).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában