Futsal

2023.05.02. 14:30

Az éllovas ellen kiderült, hogy a dobogó második fokára kell fókuszálni

Móga Richárd

Fotó: Nagy Lajos

Gyakorlatilag végig kézben tartotta a mérkőzést a hazai környezetben játszó TFSE az NB II. Nyugati-csoport felsőházi-rájátszásának hatodik fordulójában, így a PTE-PEAC futsalcsapatának csak szépítésre jutotta a hajrában.

Vízválasztó találkozó előtt állt a pécsi együttes, hiszen erre a párharcra úgy lehetett készülni, hogy majd kiderül, a PEAc küzdhet-e az aranyéremért, vagy inkább a dobogó alsó foka a realitás. Hamar kiderült, hogy a házigazda nem bízza véletlenre a három pont sorsát, de Élő Tibor legénysége is bátor játékkal rukkolt elő a az idő haladtával, így nem lehet panasz a baranyai brigádra.

Gond tehát nincsen, menni kell tovább, ugyanis így is kényelmes helyzetből lehet várni a Haladás II. elleni folytatást.

TFSE-Bestrong–PTE PEAC-B Build&Trade 3–1 (1–0)

Férfi Futsal NB II., Nyugati-csoport, Felső-ház, hatodik forduló. Vezette: Szilágyi (Takács Á., Balla). TFSE: Nagyistván – Papp Zs., dudás, Fehér, Fritz. Cserék: Kardos, Kovács K., Hegyi, Takács G., Nemes, Gregus, Petroff, Csóh, Hegedűs. Vezetőedző: Póta Balázs Dániel. PEAC: Molnár M. – Tóth M., Koronics, Bartal, Vénosz. Cserék: Bálint G., Molnár Cs., Aszalós, Palvek, Koller, Forró, Wilkesz. Vezetőedző: Élő Tibor.

Gólszerzők: Petroff (9., 26.), Hegyi (27.), illetve Bartal (34.).

Ez következik (05. 08.): PEAC–Haladás II. (19.30).

Címkék#peac#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában