Labdarúgás

2023.07.04. 14:30

Jól cselező, villámléptű támadót igazolt a feljutó Mohács

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Szépen alakul a Mohács labdarúgócsapatának jövő évi kerete. A kezdeti sokkon talán már túl vannak a szurkolók, miszerint a sikerkovács, Kvanduk János után a tavalyi idény egyik alapembere, Kocsis Adrián is távozott. Azóta kiderült, hogy a mohácsi közönségkedvenc, Péter József veszi át az irányítást, ráadásul már érkezőket is bejelentett a klub.

Mint kiderült, a PMFC U19-es csapatától érkezett két mohácsi születésű spíler, Nagy Barnabás és Encz Marcell. Szekszárdról igazolt át Horog Ádám, aki fiatal kora ellenére (22 éves) negyedik NB III.-as szezonjára készül, valamint a már jól ismert Csernik Zsombor is visszatért. A legfrissebb fejlemény, hogy a Villány támadója, Rázsics Martin is a Duna-parti együtteshez igazol.

A 24 esztendős labdarúgó korábban megfordult szülőfalujában Szederkényben és Bólyban is, utánpótlásban pedig Kozármislenyben és Mohácson pallérozódott.

– Nagyon jól érzem magam, hiszen egy fiatalos a brigáddal és kiváló szakemberekkel dolgozhatok együtt. Örülök hogy a csapat tagja lehetek – nyilatkozta a klub hivatalos oldalának Rázsics Martin.

 

Forrás: Mohácsi TE 1888

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában