Szinkronúszás

2023.07.09. 14:20

Szinkronban nagyon megy: remekeltek a pécsiek a nemzetközi versenyen

Móga Richárd

Forrás: PSN Zrt.

Tizenhat ország sportolói vettek részt a XII. Hungarian Open szinkronúszó versenyen Budapesten, a Duna Arénában, ahonnan a PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola junior és felnőtt versenyzői is értékes helyezésekkel tértek haza.

A házigazda magyarok mellett többek között Kínából, Kanadából, az Egyesült Arab Emírségekből és az Egyesült Államokból is érkeztek szinkronúszók a színvonalas megmérettetésre.

A PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola népes, igencsak ügyes csapattal érkezett a nemzetközi próbatételre. A junior csapat nagy erőfeszítéseknek köszönhetően szabadprogramban az ötödik helyen végzett. Ezzel az eredménnyel a magyarok között harmadikak lettek a lányok. 

A csapat tagjai: Asztalos Zsófia, Szőts Tamara, Albert Luca, Nagy Kincső, Hegyi Emma, Nyaka Leila, Katona Rebeka, Takács Panna. A junior páros szabadprogramban az Asztalos Zsófia – Szőts Tamara duó tizedik lett, ők a magyarok között másodikként végeztek. Felnőtt szóló szabadprogramban Takács Fanni legjobb magyarként a hetedik helyen zárt. Felnőtt páros szabadprogramban szintén legjobb magyarként a Takács Fanni – Mazaga Fanni páros ötödik lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában