Labdarúgás

2023.08.13. 09:30

Idegenben gyűjtené be első bajnoki győzelmét Lőrinc Antal legénysége

Mindhárom harmadosztályú baranyai labdarúgócsapat próbára teszi magát a hétvégén. A Szentlőrinc vasárnap 11 órától a Fehérvár II. otthonában folytathatja parádés sorozatát, míg a PTE-PEAC az Érd otthonából hozná el, a Mohács pedig otthon tartaná a három pontot a 17.30-kor kezdődő összecsapáson.

Móga Richárd

Fotó: Kiss Albert

Amíg a Mohács labdarúgócsapata fújhatott egyet a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő otthonában elszenvedett súlyos vereséget követően (6–1), addig a PTE-PEAC és a Szentlőrinc is pályára lépett a MOL Magyar Kupa keretein belül, ráadásul sikerült növelni az önbizalmakat.

A PTE-PEAC labdarúgócsapata még nem talált legyőzőre az idei kiírásban, igaz, a pontvadászatban még győzelemmel sem jeleskedhet Lőrinc Antal alakulata. A nyitányon Mohácsról egy pontot hozott el a brigád, a Kaposvár ellen pedig a 92. percben sikerült otthon tartani egy pontot (1–1). A kupában a Bátaszék nagy bánatára már megízlelte a siker ízét a pécsi klub, így van miből táplálkozni. Következhet az Érd elleni csata, akik elég felemásan kezdték az idényt. A szezonrajtot sikerrel vette az együttes, majd jött a Szentlőrinc elleni zakó, legutóbb pedig Szepetneken javított a gárda. Remélhetőleg az ingadozó forma még kitart, és megszerzi első győzelmét a bajnokságban a PTE-PEAC.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában