Labdarúgás

2023.08.12. 20:00

Masszív ellenfél vár a PMFC-re

A PMFC hat, a HR-Rent Kozármisleny három ponttal várja a labdarúgó NB II. 3. fordulóját. A pécsieket idegenben a Kazincbarcika állítja újabb feladat elé, míg a kék-fehérek a Szombathelyi Haladást gyűrnék le hazai környezetben 19 órától.

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

A PMFC-nek ezen a hétvégén Kazincbarcikán kell újabb sikert elérnie. Ez azért is lehet komoly kihívás a pécsiek számára, mivel a Barcika minden évben kifejezetten masszívan védekezik, nehéz réseket találni a védelmén. A Mosonmagyaróvárnak nem is sikerült ez, amely három gólt kapva maradt alul a sárga-kékekkel szemben. Igaz, a Szeged még az első fordulóban 1–0-s sikert ért el a barcikaiak ellen. Ahogyan ebben az évben alakulnak eddig a dolgok, valószínűleg ezzel az eredménnyel Weitner Ádám alakulata is kiegyezne, hiszen azzal újabb három pont kerülne a zsákba. 

A vasárnapi program: Nyíregyháza–Budapest Honvéd, BVSC-Zugló–Soroksár, Gyirmót–Budafok (17.30), HR-Rent Kozármisleny–Szombathely, Kazincbarcika–PMFC, Csákvár–Győr, Ajka–Szeged, Vasas–Mosonmagyaróvár, Siófok–Tiszakécske (19.00). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában