Labdarúgás

2023.08.14. 14:00

Weitner: Pozitívum, hogy most se kaptunk gólt, de ennél sokkal több kell

A PMFC az utolsó csapat, amelyik nem kapott gólt a labdarúgó NB II. idei kiírásában, s így ott liheg a dobogósok sarkában. Közben oda ért közvetlen mögé újabb győzelmével a Kozármisleny.

Kvanduk Bence

Forrás: MW

Az egyetlen csapat a PMFC, amely ebben az idényben még nem kapott gólt a labdarúgó NB II.-ben, azonban a masszív Kazincbarcika ellen már átlövésből sem sikerült megszereznie a szokásos egy találatot a pécsieknek, amikkel eddig szépen gyűjtötték a pontokat. Sőt, talán a hazaiak közelebb voltak ahhoz, hogy vezetést szerezzenek. Összességében azonban ez mit sem számít, ide is, oda is került egy pont vasárnap.

Weitner Ádám: – Az első félidőben csúsztunk folyamatosan egy két-három méterrel, ami nehézségeket okozott, nem értünk oda bizonyos szituációkra. Emiatt elkezdtek savasodni a játékosok, ami kivette a vitorlánkból a szelet. A második játékrészre rendeztük a sorainkat, volt egy-két ellentámadásunk, ami sikerre vezethetett volna. A mérkőzés alapján azt mondom, elvittünk egy pontot. Az pozitívum, hogy nem kaptunk még gólt a bajnokságban, de ennél sokkal több kell!

Következik (08. 16.): PMFC–Vasas (18.30), Győr–Kozármisleny (19.00).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában