Labdarúgás

2023.09.26. 13:15

Brutális: még Black jackben is nyert volna a Vajszló a Pellérd ellen

Móga Richárd

Fotó: Für Henrik

Őrületes hétvégén vagyunk túl, ugyanis mindhárom Baranya vármegye hármas bajnokságot figyelembe véve összesen nyolcvanhat találat esett a negyedik fordulóban. Összehasonlításként az előző körben hatvanhárom gólt jegyeztek a csapatok, előtte pedig ötven­nyolcat és ötvenhatot. Igaz, volt egy találkozó, aminek a végeredménye igencsak megdobta ezt a statisztikát. 
A Csík-csoportban hat összecsapáson harminchétszer mattoltak az együttesek, közülük a Vajszló pedig huszonegyszer. Már az első játékrészben nyolc góllal vezetett a házigazda a Pellérd ellen, – akiknek három cseréjük is volt, tehát nem küzdöttek létszámproblémával – a folytatásban pedig tovább nyílt az olló. Szabó Zsolt négyszer villant, a csereként beálló Jónás Gergő pedig hat alkalommal vette be a kaput. 

Czibulka-csoport (12 csapat), 4. forduló: Újpetre KSE–Sásd VSK 2–3, Eger­ág SE–ESE Hidas 5–1, Bogád-Pogány SE–Hosszúhetényi Sport KFT 0–7, Szalánta Hunyadi SE–Bányász TC SE 5–0, Olasz Község 2022 SE–Mágocs VSK 7–1, Orfűi KSE–MUSE Szászvár 3–4. 

Csík-csoport (12 csapat), 4. forduló: Baksai SE–Mozsgói SE 1–1, Nagydobsza SC–Gyód SK 1–2, Kökény SC–Kishárságyi SE 1–1, Vajszlói KSK–Pellérd SE 21–0, Szabadszentkirály MGZRT SE–BFA Szigetvár 2–2, Hobol SE–Misinai Sasok MLE 1–4. 

Dárdai-csoport (10 csapat), 3. forduló: Báta KSE–Palotabozsok SE 0–3, Babarc BSE II.–Borjád VTC II. 0–2, Kölkedi SE–Dunaszekcső 1–0, Lippói KSE–Szársomlyó 1–4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában