Kézilabda

2023.09.10. 08:26

Elnézést kért a szurkolóktól Granics, és ígéretet is tett

Kvanduk Bence

Fotó: Péter Szabó Zoltán

Elvesztette a Budakalász elleni NB I.-es csatáját a Carbonex-Komló férfikézilabda-csapata, amivel a játékosok voltak a legkevésbé elégedettek.

Marosán György, a Carbonex-Komló vezetőedzője: – Elképesztő mennyiségű ziccert hibáztunk egy-egyben a kapussal és nagy szögből szélről is. Ennyi kihagyott ziccerrel nem lehet mérkőzést nyerni. Visszaküzdöttük magunkat a meccsbe. A védekezéssel úgy tűnt megvagyunk, a helyzetek kialakításában csak némelyik szakaszban volt gondunk, de ha a helyzetek felét belőjük, akkor már mást mutat az eredményjelző. Nagyon sokat kell még dolgozni, nem könnyű új csapatot építeni, ehhez idő kell. Nagyon kellett volna a 2 pont, amit idegenből kell majd bepótolnunk. Az, hogy küzdünk, hajtunk az alapnak kell lennie, az nem kiszolgálása a szurkolóinknak. Az a győzelem lett volna. Ezt nem tettük meg, ezért nem tiszta a csapat és az én lelkiismeretem. Szeretnénk visszaszerezni a bizalmukat. Hazai pályán minden alkalommal győznünk kell!

Ante Granic, a Carbonex kapuvédője: – Gratulálok a Budakalásznak, sok sikert kívánok nekik a továbbiakban. Nem szeretném elemezni a mérkőzést, hogy mit rontottunk el, hogy mi volt a baj. Csak bocsánatot szeretnék kérni a szurkolóktól, és ígérem, hogy visszahozzuk az elvesztett két pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában