Labdarúgás

2023.09.12. 11:01

Kinyíltak a gólcsapok a vármegye hármas bajnokságokban

Móga Richárd

Kinyíltak a gólcsapok a hétvégén a megye hármas bajnokságokban, leszámítva a Hidas szalántai vendégjátékát, ahol a kilátogató szurkolók nem láthattak találatot. A Czibulka-csoportban egyébként Pogányban és Orfűn is hat gól esett, de Olaszban és Sásdon is nagyon izgalmas ütközeteket rendeztek a drukkerek örömére. 

A Csík-csoport mezőnyében még aktívabbak voltak az együttesek. A Misinai Sasok aratta a legnagyobb arányú győzelmet, de Mozsgón volt a legkiélezettebb párharc, ahol kétszer is vezetéshez jutott a házigazda, de végül mégis a Nagydobsza ünnepelhetett. 

Eközben Palotabozsokon és Babarcon nem volt kérdés, a Borjád és a Szársomlyó pedig küzdelmes meccsen nyert. 

A három csoportot figyelembe véve a Palotabozsok támadója, Bátai László, valamint a Borjád gólfelelőse, Schneider Zoltán eddig a legeredményesebb (5 gól). 

Czibulka-csoport (12 csapat), 2. forduló: Sásd VSK–Egerág SE 2–0, Bogád-Pogány SE–Újpetre KSE 2–4, Szalánta Hunyadi SE–ESE Hidas 0–0, Olasz Község 2022 SE–Hosszúhetényi Sport KFT 1–2, Orfűi KSE–Bányász TC SE 0–6. 

Csík-csoport (12 csapat), 2. forduló: BFA Szigetvár–Misinai Sasok MLE 0–6, Kökény SC–Baksai SE 4–0, Mozsgói SE–Nagydobsza SC 3–4, Vajszlói KSK–Gyód SK 6–1, Szabadszentkirály MGZRT SE–Kishárságyi SE 0–2. 

Dárdai-csoport (10 csapat), 2. forduló: Palotabozsok SE–Görcsönydobokai IKSE 4–0, Babarc BSE II.–Báta KSE 5–0, Kölkedi SE–Borjád VTC II. 1–2, Szársomlyó SE–Dunaszekcső 2–1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában