Labdarúgás

2023.10.26. 14:20

A Komló vezetőedzője állítja össze a vármegye válogatottját

Móga Richárd

Forrás: Komlói Bányász SK 1922

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Amatőr Bizottsága az idei esztendőben ismét kiírta a Területi Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornáját. Mint kiderült, a Torna regionális selejtezőinek küzdelmeit december 2-án és-3-án rendezik meg Budapesten.

Igencsak nagy a tét, hiszen a tornagyőztes vármegye válogatott képviseli majd Magyarországot a 2023-2024. évi UEFA Régió Kupa küzdelmeiben. Az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatósága a Baranya Vármegye Amatőr Válogatott keretének és stábjának kialításával Nagy Gábort, a Sport36 Komlói Bányás vezetőedzőjét kérte fel. Továbbá az is napvilágot látott, hogy a technikai vezetői feladatokat Perlaki Zoltán látja majd el, az asszisztens edző Tóth Máté, a kapusedző pedig majd János Gergő lesz.

A tavalyi kiírásban Baranya vármegye válogatottja bejutott a Balatonalmádiban rendezett négyes döntőbe, ahol végül a második helyet sikerült elcsípni. A szövetség kéri az egyesületeket, hogy a keretbe meghívott játékosok részvételét majd biztosítsák, hiszen ezzel tudnak hozzájárulni ahhoz, hogy a válogatott legjobbjai képviselhessék a Baranya amatőr labdarúgását. A 2023-as négyes döntőt Pest Vármegye rendezi december 9-10-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában