Labdarúgás

2023.10.06. 16:00

Feljebb lépne a dobogón az előtte álló ellen a PMFC

Kvanduk Bence

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Gorodenkoff

Halad tovább a női labdarúgó másodosztály is, amelyben három fordulót követően a teljesen újonnan indított PMFC a harmadik helyezett. Eddig a pécsi lányok egyetlen egyszer, az első fordulóban a Csepel ellen hullajtottak el egységeket, azóta mindkét alkalommal nyertek, s 11–1 a gólarányuk. Ezúttal azonban az eddigi legnehezebb ellenfelükkel kell szembenézniük, a Vasas Kubala Akadémiához utaznak szombaton 17 órára, hogy megharcoljanak az újabb egységekért. A mérkőzésnek már csak azért is nagy a tétje, mivel az angyalföldiek két ponttal előzik meg csupán a piros-feketéket a tabellán.

A másik pécsi női gárda, a PVSK a 11. pozícióban várja a folytatást, miután eddig mind a négy alkalommal veszített. Valószínűleg most szombaton 13 órától sem lesz egyszerűbb dolga a Vasútnak, mint a korábbiakban, hiszen ahhoz a negyedik helyezett Csepelhez zakatol, amely a PMFC-t is lenullázta a nyitányon, illetve kiütötte a Magyar Kupából. A PVSK mellett már csak egy pont nélküli csapat van, a 12. Martonvásár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában