Labdarúgás

2023.10.20. 13:01

Izgalmas lesz: az első a második, a harmadik a negyedik ellen küzdhet meg

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

A címvédő elleni találkozója után ismételten egy komoly próbatétel vár az éllovas Véméndre, ugyanis a második helyen tanyázó Harkány próbálja majd megszakítani a listavezető veretlen szériáját az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei II.-es bajnokság kilencedik fordulójában. 

Az Ócsárd ellen veszített pontokat először a Véménd az idei kiírásban, így bizony a játékosok is megtapasztalhatták, hogy nem érinthetetlenek. A harkányi brigád bombaformában van, ez nem vitás. Még szeptember közepén, a Szederkény ellen maradt alul, azóta viszont minden akadályt sikerrel vett. A kapott gólok tekintetében is jobban áll a Harkány, azonban gólszerzésben a Véménd áll jobban. 

A liga egyetlen hibátlan labdarúgócsapata, a Szederkény a feljutásról álmodozó Kétújfalut látja vendégül vasárnap délután. Utóbbi az elmúlt két körben alulmaradt, így már csak ebből is kiindulva nagy meglepetés lenne, ha megszakadna Szigeti Endre legénységének csodás menetelése. 

Vármegyei II., 9. forduló 
Okt. 21., szombat, 14.30 
PTE-PEAC III.–Szajki SE. 
Okt 22., vasárnap, 14.30 
Gyógyfürdő Harkány–Véménd KSE, K. Ócsárd SE–Boda-Diana SE, Közműépker Lánycsók SE–Kaitz Agro Somberek SK, GSH Töttös SE–Sellye VSK, Szederkényi SE–Kétújfalui SE, Himesháza KSE–DDC Focivilág Beremend.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában