Labdarúgás

2023.10.20. 12:01

Két csoportban is jön az éllovasok csatája a vármegye háromban

Móga Richárd

Fotó: Unger Tamás

Jöhet egy újabb forduló az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei III.-as bajnokságban, ráadásul a Czibulka-csoportban egy igazi csúcsrangadót rendeznek szombat délután. A veretlen listavezető Hosszúhetény az egyik legfőbb kihívójához, a második helyen tanyázó Sásdhoz látogat. 

A Csík-csoportban a Misinai Sasok nagydobszai vendégszereplése ígérkezik izgalmasnak, a többi párharcon viszont nehéz elképzelni, hogy borul a papírforma. 

A Dárdai mezőnyében is nagy csatára lehet számítani, ugyanis a két, eddig hibátlan gárda találkozik egymással Borjádon. A statisztikák alapján a Palotabozsok esélyesebbnek tűnik, de egy ilyen ütközet végeredményét gyakorlatilag lehetetlen megjósolni. 

Czibulka-csoport (12 csapat), 8. forduló: Sásd–Hosszúhetény, (10. 21., 14.30), Hidas–Bányász, Újpetre –Mágocs, Egerág–Szászvár, Bogád-Pogány–Orfű, Szalánta–Olasz Község 2022 SE (10. 22., 14.30). 

Csík-csoport (12 ), 8. forduló: Mozsgó–Kishárságy, (10. 21., 14.30), Gyód–Pellérd, Baksa–Szigetvár, Nagydobsza–Misinai Sasok, Kökény–Hobol, Vajszlói KSK–Szabadszentkirály MGZRT SE (10. 22., 14.30). 

Dárdai-csoport (10 csapat), 8. forduló: Borjád VTC II.–Palotabozsok SE, Báta KSE–Dunaszekcső, Görcsönydobokai IKSE–Szársomlyó SE, Babarc BSE II.–Lippói KSE, Geresdlak Dózsa SE–Kölkedi SE (10. 22., 14.30).
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában