Vízilabda

2023.10.13. 11:00

Mindenki nagyon éhezik már az első győzelemre

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

A Szentes ellen csak közel került ahhoz, a PVSK-Mecsek Füszért férfivízilabda-csapata, hogy megszerezze az OB I. aktuális idényében első pontjait, azonban szombaton 16.30-kor itt lesz az újabb alkalom, hogy végre elérje ezt a részcélt a gárda. A Kaposvár otthonában csobbannak vízbe Lajkóék a létfontosságú egységekért.

A vendéglátó az elmúlt öt fordulóban szerencsésebben szerepelt, hiszen két alkalommal győztesen úszott a partra. Otthon az első fordulóban a KSI-t 13 góllal, majd a másodikban kettővel a Szentest múlta felül. Azóta jött három vereség a Fradi, az OSC és a Honvéd ellen.

– Egy nagyon szoros, kemény párharcot várok, hiszen a Kaposvár ellen mindig rettentő nehéz csatákat játszunk – fogalmazott a találkozóról Némethy Dániel. – Nem könnyíti meg a dolgunkat, hogy idegenben játszunk, de nagy öröm lenne ott nyerni. A felkészülés jól sikerült, és már a csapatban mindenki nagyon éhes az első sikerre. Remélem, ez össze is jön a hétvégén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában