Labdarúgás

2023.10.08. 10:00

Szárnyalhat a Lőrinc, edzőváltás után készül a PEAC

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Robog tovább a labdarúgó NB III. méghozzá három baranyai csapattal, amelyek háza táján volt mozgás az elmúlt napokban. 

Elsőként a Szentlőrinc lép pályára méghozzá vasárnap 11 órakor a Kocsis Sándor Sportközpontban a Ferencváros II. csapata ellen. Az eddig mindössze két pontot elpotyogtató lőrinciek csupán gólkülönbségük miatt nem vezették ezen a héten a tabellát, de egy sikerrel, esetleg az Iváncsa botlásával újra az első helyre léphetnének. 

Ha már Iváncsa. Az éllovas a Mohácsi TE-t fogadja 15 órakor. A piros-fehérek a legutóbbi hétvégén fájó vereséget szenvedtek az MTK II. ellen, amely a hajrában szerzett góllal nyerte meg a találkozót. Az MTE 1888-nak azonban most még nehezebb dolga lesz, de ezt talán le se kell írni a veretlen, immár 29 gólt szerző rivális kapcsán. Nem véletlen, hogy egyetlen csapat sem volt képes még térdre kényszeríteni a tavalyi bajnokot. 

A PTE-PEAC 15 órától a Szekszárd otthonából próbálja majd elhozni a három pontot, de már Lőrinc Antal helyett Bolboaca Augustin vezetésével, illetve négy eddigi játékosa nélkül. 

A vasárnapi program: Ferencváros II.–Szentlőrinc (11.00), Iváncsa–Mohácsi TE 1888, Szekszárd–PTE-PEAC (15.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában