Labdarúgás

2023.11.02. 10:09

Pichler: A gól után egy negyed órára elfelejtettünk focizni

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Emberelőnyben három gólt szerezve ütötte ki a labdarúgó Magyar Kupából a Kelen SC-t a Szentlőrinc SE, s így ott lehet a legjobb tizenhatban.

– Büszkék vagyunk a játékosokra – kezdte Pichler Gábor, a Szentlőrinc vezetőedzője a találkozót követően. – Nagy tett, hogy tavasszal is szerepelhetünk a Magyar Kupban, mert ott vagyunk a tizenhat között. Talán egyszer fordult ilyen elő a klub történetében. A bajnoki rangadót követően nehéz volt fenntartani a koncentrációs szintet. Ez volt a feladatunk a napokban, de ebben végül nem is lehetett kivetnivalót találni. Egy taktikailag nagyon jól felkészített csapattal kerültünk szembe, az első félidőben nem is találtunk rajtuk fogást. Aztán a szünet előtti utolsó percekben történt kiállítás meghatározta a folytatást. A fordulás után megszereztük a vezetést, érthetetlen, hogy utána miért felejtettünk el futballozni. Ott volt egy negyed óra, húsz perc, ami nem tetszett, a végére viszont sikerült érvényesíteni a létszámfölényt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában