Futsal

2024.01.08. 09:30

A csapatkapitány és Koller Krisztián nélkül bizonyíthatnak a Magyar Kupában

Móga Richárd

Fotó: FULOP ILDIKO

A PTE-PEAC élvonalbeli futsalcsapata hivatalosan csütörtökön kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra,  – igaz, a legtöbb játékos a téli teremlabdarúgó-tornákon is megvillant, de hétfőn este már a Magyar Kupa keretein belül jön a 2024-es naptári év első tétmeccse, méghozzá a Sárbogárd SE vendégeként. 

A hétközben közös foglalkozást tartott Élő Tibor legénysége a Cserepka János Általános Iskola és Gimnázium 3. és 4. évfolyamos diákjaival, akik az országos futsal diákolimpia jutásért játszanak majd januárban, de már egészen máshol van a fókusz, hiszen egy olyan csata következik, ahol nem lehet hibázni.

A Fejér vármegyei klub az NB III. Dél-Nyugati csoportjában vitézkedik, ráadásul hét bajnokijából négyet megnyert. Sőt, a nyitányon egy baranyai ellenfél, az RX Holding Komló Futsal ellen aratott szép győzelmet (4–5), így van miből meríteni.

Ezzel szemben a pécsi alakulat ugyebár két osztállyal feljebb szerepel, így igencsak nagy meglepetés lenne, ha nem sikerülne érvényesíteni a papírformát hétfőn este 19.45-től, még úgyis, hogy Koller Krisztián és a csapatkapitány, Bartal Bence is kihagyja az ütközetet.

Hajnal Márk, a PEAC kiválósága: – Teljes erőbedobással és elszántsággal lépünk majd a pályára, hogy továbbjussunk a kupában. Biztos vagyok benne, hogy csapatunk összetartása és kitartása segít majd nekünk a siker elérésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában