Futsal

2024.01.12. 09:30

Ez kemény lesz: egy nagy múltú, bajnokaspiráns együttes ellen folytatják a szezont

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Egy nagy múltú, bajnokaspiráns együttes ellen kezdi meg a 2024-es bajnoki szereplését a PTE-PEAC élvonalbeli futsalcsapata hazai terepen, így minden szurkolóra nagy szükség lesz a PTE-TTK csarnokban péntek este 19 órától.

A Berettyóújfalu jelenleg a tabella harmadik helyén tanyázik, de a Veszprém csak két ponttal szerzett többet, így reálisan nézve is a második pozíció könnyen elcsíphető, márpedig nagyon nem mindegy, hogy melyik alakulat hányadikként zárja majd az alapszakaszt, ugyanis a vitt pontok nagy előnyt jelenthetnek a rájátszásban.

Vénosz Soma, a PTE-PEAC alapembere: – Szeretnénk megőrizni első osztályú tagságunkat, az idei első hazai mérkőzésünkön pedig szeretnénk megmutatni, hogy a célunk teljesíthető. Egy nagyon erős ellenfél vár ránk pénteken, de bízunk benne, hogy hazai környezetben a közönség támogatásával meg tudjuk nehezíteni a nagy múltú ellenfelünk dolgát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában