Kosárlabda

2024.01.14. 11:00

Folytathatják útját a csúcson a Panthers

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Egy nehéz, de sikerrel végződő kupacsatát követően vasárnap itt az újabb bajnoki kihívás a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata számára. Az NB I. B. Piros-csoportjának 15. fordulójában a Panthers 16 órára Debrecenbe utazik, hogy megmérkőzzön a DEAC U23-as gárdájával. 

Ugyan a második fordulóban a debreceni fiatalok elleni siker könnyed volt, 102–76-ra nyertek Bíró Olivérék, a mostani meccs egészen más lesz, hiszen hazai pályán mindig többen játszanak vissza a vendéglátónál az élvonalbeli keretből. Ez pedig komolyan megnehezítheti a bajnoki címre törő együttes feladatát. Ugyanakkor nem véletlen, hogy Hortiék mindössze egy vereséget szenvedtek ebben a szezonban. Náluk is bőven megvan az a tapasztalat a fiatalos lendület mellett, ami sikerre viheti a gárdát. 

Ugyan a DEAC U23 két győzelmet követően várja a Pécset, s így elkezdett felzárkózni a középmezőnyben, a Vasút számára ez a meccs is épp olyan lesz, mint a többi: mondhatni kötelező a győzelem az alapszakasz első helyére pályázva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában