Kézilabda

2024.01.13. 20:25

Megtette a Békéscsaba a Kozármisleny ellen, amit eddig nem tudott

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Először nyert hazai pályán a Békéscsabai Előre NKSE női kézilabdacsapata az NB I. jelenlegi kiírásában, de sajnos ezt éppen az újonc Kozármisleny KA ellen tette meg.

A hazaiak a 7. percben tudtak először kétgólos előnyt kicsikarni Bánfaiékkal szemben, de nem sokkal később már ismét iksz volt. A mérkőzés ebben a mederben is folyt tovább a szünetig, a mislenyi lányok számára mindig egálnál fogyott el a lendület. A pihenőre is két gólos hátrányban mentek Gyulay László tanítványai.

A második játékrész első gólját a Csaba szerezte, s innentől nem volt megállás a lejtőn. A 46. percben már öt találatot kellett volna ledolgoznia a kék-fehéreknek. Faragni azonban már csak az utolsó percekben tudtak a vendéglátó előnyéből, három góllal nyert a Békéscsaba.

Békéscsaba–Kozármisleny KA 31–28 (16–14)
Női kézilabda NB I., 11. forduló.
Kozármisleny: Wichmann, Szabó L., Pusztai – Grénus 3, Imrei R., Kecskés N., Grosics 4 (4), Lengyel L., Bánfai 3, Imrei N. 4, Scheffer 5, Tobak 2, Zsemberi 2, Szatmári M. 3, Hadnagy 2. Vezetőedző: Gyulay László.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában