Labdarúgás

2024.02.16. 16:01

Hárman is a magasba vágynak: hétvégén jön egy újabb minidöntő

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

A legtöbb vármegyei I.-II. osztályú labdarúgócsapat fújhat még egyet a közelgő tavaszi rajt előtt, ugyanis számukra véget ért az idei Téli Műfüves Bajnokság, azonban a legalacsonyabb osztályban vitézkedő alakulatok még bizonyíthatnak. Sőt, ezen a hétvégén is háromcsapatos minidöntőt rendeznek a PEAC műfüves pályáján, méghozzá a Misinai Sasok, a Vajszló, valamint a Borjád főszereplésével.

A Csík-csoport veretlen listavezetője, a Vajszló két győzelmet és két döntetlent jegyzett négy kör alatt, míg legfőbb riválisa, a Misinai Sasok három győzelmet és egy döntetlent tudhat maga mögött. Ennél jobb mutatókkal csak a Borjád dicsekedhet, ugyanis a Dárdai-csoport egyik bajnokaspiránsa hibátlan mérleggel jutott a fináléba.

Persze a többi vármegye hármas brigád is hangolhat, így a szurkolók legnagyobb örömére még további nyolc találkozót rendeznek meg a hétvége során.

Szombati mérkőzések: Olasz–Szársomlyó, Gyód–Hosszúhetény, (mindkettő 13.00), Bányász–Egerág, 15.00. 
Vasárnapi mérkőzések: Pellérd–Kökény, Bogád–Mozsgó, Baksa–Szalánta, (mindegyik 11.00), Palotabozsok–Újpetre, 12.00, Misinai Sasok–Vajszló, 13.00, Kölked–Lippó, 13.45, Vajszló–Borjád, 13.50, Borjád–Misinai Sasok, 14.40.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában