Labdarúgás

2024.02.19. 18:00

A HR-Rent Kozármislenyben megvolt, ami eddig hiányzott és egy igazolást is bejelentett

Nagy skalpot szerzett azzal a baranyai kék-fehér együttes, hogy szinte lövésig sem engedte a Győrt a labdarúgó NB II. 21. fordulójában. A HR-Rent Kozármisleny Daru góljával és fegyelmezett játékával első sikerét érte el a gárda tavasszal.

Kvanduk Bence

Hegedűs Márk gyorsan felvette a kényszerű csere után a ritmust

Fotó: Laufer László

Nagyszerűen teljesített az ETO FC Győr ellen a HR-Rent Kozármisleny, s ennek köszönhetően, valamint Daru 19. percben szerzett góljának három pont lett a jutalma.

HR-Rent Kozármisleny
A HR-Rent Kozármisleny gólkirálya, Kirchner olykor megőrjítette a győri védőket
Fotó: Laufer László

– Voltak olyan hangok, hogy a tavaszunk nem olyan, de ha visszatekintünk, a Honvéd ellen minimálisan 1 pontot érdemeltünk volna, annyi helyzetünk volt, a két idegenbeli meccsen szereztünk 2 pontot, amivel nem voltam túlságosan elégedett, de nagyon sokat dolgoztunk érte, és ott is sok helyzetünk volt – jelentette ki a Győr elleni meccset követően Aczél Zoltán vezetőedző. – Most is támadólag léptünk fel, de ez a meccs hozta azt, ami kicsit hiányzott tavasszal, hogy több tüzet lássak a csapatomban.

Nagy tűz volt a játékosokban, komoly fizikális munkát végeztek, és taktikailag is top volt, amit láttunk tőlük! 

Amit a játékosoktól kértünk, amit megálmodtunk meccstervet, azt maximálisan hozták. Úgy gondolom, teljesen megérdemelten nyertünk: nemcsak a helyzetek alapján, de minden szinten legyőztük a Győrt! Ez azért nagy dolog, mert nem szabad elfelejteni azt, hogy a Győr milyen költségvetéssel dolgozik, jó játékosaik vannak, jó csapatuk van, mi pedig egy kisváros kis csapata vagyunk, kis költségvetéssel, de amit a pályára vittek a játékosaink az extra volt. Minden tiszteletem a játékosaimé, és köszönöm a stábom remek munkáját is – zárta a tréner a szavait.

Új játékost is igazolt a HR-Rent Kozármisleny

Hétfőn a klub egy új játékos érkezését is bejelentette. A 18 éves Hegedüs Levente Tamás tette át székhelyét a III. kerületi TVE-től a Mislenyhez. A fiatal labdarúgó Baracsról indulva megjárta Paksot, a Vidit és a Puskás Akadémiát is mielőtt Aczél Zoltán bedobta volna Óbudán a felnőttek között. Az előző NB III.-as idényben 20 alkalommal volt kezdő és 11-szer csere, két gól fűződött a nevéhez.

– A mestert, Aczél Zoltánt már korábbról ismerem, mellette tudtam a legtöbbet fejlődni itthon! Sok potenciál van ebben a csapatban, és bízom benne, hogy ha kellő alázattal, sok munkával sikerül itt bizonyítanom, akkor az NB II.-es felnőtt karrierem is el tud indulni egy jó irányba – fogalmazott Hegedüs.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában