Labdarúgás

2024.02.06. 18:00

Írországot is beveszik a PMFC tehetségei

Kvanduk Bence

Fotó: Kurdi Jószef/PMFC

Nem okozott csalódást a PMFC két tehetsége, Kilvinger Levente és Tímár Dávid, amikor a korosztályos válogatottban kellett teljesítenie, így amikor a nemzeti együttes következő túrájára írta össze Szabados József szövetségi edző a név sort, ismét felkerültek rá. Az U15-ös gárda Írországba utazik majd február 9-re, hogy egy edzőtábor mellett a walesiek, s kétszer a házigazdák ellen felmérje, milyen erőt képvisel.

A program (Írország, Wexford)

Február 12., 12.00: Magyarország U15–Wales U15.
Február 14., 12.00: Írország U15–Magyarország U15.
Február 16., 10.30: Írország U15–Magyarország U15.

A hölgyek remek teljesítménye sem kerüli el közben a szövetségi edzők figyelmét. A PMFC NB II.-es női csapatában szereplő 17 éves Bolboaca Karinára újra számítanak az U19-es román válogatott keretedzésein február 17. és 26. között Bosznia-Hercegovinában. A tábort két felkészülési mérkőzés színesíti majd, hogy tökéletesen felkészüljenek a március végi Európa-bajnoki selejtezőkre. A kontinens tornán való szereplésért a magyar együttes mellett Németországgal és Svédországgal küzdenek majd meg Telkiben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában