Labdarúgás

2024.02.09. 20:30

Kupagyőzelemmel hangolnának a tavaszi pontvadászatra – jön a háromcsapatos minidöntő

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Az elmúlt hetekben sem kellett unatkozniuk a vármegyei labdarúgás szerelmeseinek, de szombaton jön a Téli Műfüves Bajnokság legizgalmasabb szakasza, ugyanis a vármegyei I.-II. osztályú egyesületek háromcsapatos minidöntőjét rendezik meg a PEAC műfüves pályáján.

A Siklós és a Nagykozár labdarúgócsapata egyaránt magabiztos győzelmekkel, hibátlan mérleggel jutott fináléba, míg a Bólynak három siker is elegendő volt, hiszen legutóbb a Villány lemondta a párharcot. Egy biztos: mindhárom brigád számára komoly fegyvertény lenne kupagyőzelemmel hangolni a tavaszi pontvadászatra.

Persze ettől függetlenül több pikánsnak ígérkező összecsapást is rendeznek a hétvégén Baranyában, az eddigi fordulókat látva pedig egyik ütközettel sem lőhetünk igazán mellé.

Szombatra tervezett mérkőzések: Töttös–Kétújfalu, 10.00, Villány–Ócsárd, 11.45, Siklós–Bóly, Palotabozsok–Lippó, Szársomlyó–Szalánta, (mindhárom 13.00), Bóly–Nagykozár, 13.50, Nagykozár–Siklós, 14.40, Borjád–Olasz, Bogád–Baksa, (mindkettő 14.45), PTE PEAC II.–Lovászhetény-Pécsvárad, 15.45.
Vasárnapra tervezett mérkőzések: Újpetre–Bányász, 10.00, Komló–Boda-Diana, Pellérd–Mozsgó, (mindkettő 11.00), Hosszúhetény–Vajszló, 11.45, Sellye–Beremend, 12.45, Egerág–Kökény, 13.30, Misinai Sasok–Gyód, 16.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában