Labdarúgás

2024.02.12. 09:36

Nem magyarázkodott Kulcsár Árpád, de a célt kijelölte a PMFC-nek

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Csúnya, ébresztő pofonba rohant bele a PMFC a labdarúgó NB II. 20. fordulójában a Kazincbarcika ellen. A 61. és a 67. perc között három gólt kapva kapott ki a piros-fekete gárda a közvetlen rivális ellen. Így a 9. helyen áll a tabellán az együttes kilenc pontra a kieső zónától, de hatan eggyel kevesebb meccset játszottak mögöttük, amit majd szerdán pótolnak.

– Egy 0–3-as hazai vereség után minden csak magyarázkodásnak tűnhet – jelentette ki Kulcsár Árpád, a PMFC vezetőedzője. – Az előző hazai mérkőzésen is volt egy 10 perces rövidzárlatunk, most ugyanez történt a 60. perctől, és az ellenfél lőtt három gólt talán nyolc perc alatt. Az őszhöz képest abban léptünk előre, hogy megvannak a helyzeteink, de ez azzal jár, hogy nyíltabbak vagyunk. Ha nem is mindet emiatt, de volt olyan gól, amit azért kaptunk, mert nyíltabbak vagyunk. Minden meccset úgy fejezünk be, hogy három-négy nagyon-nagyon tehetséges fiatal van a pályán, sőt, jó teljesítményt nyújtanak, de látni kell, hogy nekünk a bennmaradást kell kitűzni célul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában