Kézilabda

2024.02.17. 12:11

Rangadón térnek vissza a pályára a mislenyiek

Kvanduk Bence

Forrás: MW

Két hét szünetet követően térnek vissza a pályára az NB I.-es női kézilabdacsapatok, így a Kozármisleny is ismét kifut majd a parkettre, hogy a NEKA-t vendégül lássa egy fontos találkozón szombaton 18.00-kor. 

A kék-fehéreknek azért kulcsfontosságú most a siker elérése, mert egy közvetlen riválishoz kerülhetnének közelebb. Akkor már csupán két pontra lennének a Nemzeti Kézilabda Akadémiától, s ha jól alakul minden, ugyanez a helyzet a Békéscsabával szemben is. 

Balatonboglári találkozásukkor 30–26-ra nyertek az akadémisták. 

– Úgy gondolom, hogy ha az átlövő és lerohanás góljaikat le tudjuk redukálni a minimumra, akkor egy végletekig kiélezett mérkőzést fogunk tudni játszani a NEKA ellen – jelentette ki Szabó Luca a Misleny beharangozójában. – Arra lesz szükség, hogy mindenki a „legszebb arcát” mutassa szombaton, támadásban és védekezésben is. Felkészültünk rájuk, és mindent meg fogunk tenni azért, hogy itthon tartsuk a két pontot! Nagyon várjuk, hogy újra a saját szurkolóink előtt léphessünk pályára! 

Az állás: 1. Ferencváros 30 pont, 2. Győr 28, 3. Mosonmagyaróvár 26... 12. NEKA 7, 13. Békéscsaba 7, 14. Kozármisleny KA 3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában