Labdarúgás

2024.02.07. 14:20

Rutinos labdarúgót igazolt a baranyai bajnokaspiráns

Móga Richárd

Forrás: Villány Torna Club 1916.

Nagy halat fogott a 2023/24-es AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei I.-es bajnokság listavezetője azzal, hogy sikerült leigazolni egy NB II.-es múlttal rendelkező játékost Forró Attila személyében.

A szegedi születésű középhátvéd a harmadosztályban szereplő PTE-PEAC csapatából igazolt Villányba, de korábban megfordult többek között Hódmezővásárhelyen, Mohácson, Szentlőrincen és Szekszárdon is. Sőt, NB III.-as évei előtt több esztendőt is lehúzott az NB II.-es SZEOL SC-ben, ahol huszonhét találkozó szerepel a neve mellett.

Mint kiderült, a sokat látott huszonkilenc éves labdarúgó erőnléti edzőként is a klub hasznára lesz felnőtt, illetve utánpótlás szinten, továbbá a konditeremben is lehet nála jelentkezni külön személyi edzésre.

Forrás: Villány Torna Club 1916.

– Ezért a pozícióért dolgozunk minden edzésen! Sokszor volt szerencsénk, de sokat is tettünk érte – nyilatkozta korábban portálunknak a Villány trénere, Kósa Zoltán. – Azt hiszem, hogy a pályán és azon kívül is összeállt a csapat! Mindenki egy irányba megy, mindenki elhiszi, hogy sikerülhet megnyernünk a bajnokságot! Sok összecsapást előbb letudtunk volna zárni az ősszel, de nem váltottuk gólra a helyzeteinket, így remélem, hogy tavasszal ezen a területen előrébb tudunk lépni!

Egy biztos: őrült és parázs hangulatú találkozókat tartogat a tavaszi folytatás. A villányiak azzal, hogy megérezték a siker ízét, nem meglepő, hogy ünnepelni szeretnének majd május végén a szurkolóikkal, márpedig egy aranyéremszerzés esetén valóságos futballünnep uralkodhat a városban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában