Kosárlabda

2024.03.12. 09:30

Hetvenkét óra elteltével ismét egymásnak feszülnek, ráadásul hatalmas a tét

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Szebb játékkal ugyan, de a hétvégéhez hasonlóan ismét le kell gyűrnie a Vasas Akadémia együttesét az NKA Universitas Pécs női kosárlabdacsapatának, csak ezúttal a Killik László Női Magyar Kupa négyes döntője a tét. 

A szombat esti bajnokin három gyenge negyed után jött egy bravúros utolsó felvonás, így gyűjtötte be a győzelmet Jovan Gorec alakulata Pasaréten (57–70). 

Jovan Gorec, a Pécs vezetőedzője: – A szombati mérkőzést követően kevesebb mint hetvenkét óra múltán még egy meccset kell játszanunk a Vasas ellen. A tét ezúttal azonban más lesz, aki megnyeri a mérkőzést, az a Magyar Kupa négyes döntőjében játszhat. Ott akarunk lenni Győrben, és mindent megteszünk azért, hogy el is jussunk oda! 

A Győr a BEAC (114–82), a Sopron pedig a Szekszárd csapatát legyőzve (64–76) jutott tovább a negyeddöntőből, így a szerda esti DVTK–TFSE-MTK párharc után teljes képet kapunk az idei négyes döntő főszereplőiről. 

A Pécs otthon, kedden este 18 órától bizonyíthat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában