Kézilabda

2024.03.22. 19:00

Nem adja ingyen a sereghajtó se a pontokat a Komlónak

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Ezt a mérkőzést nyernie kell a Carbonex-Komló férfikézilabda-csapatának. Szombaton 18 órára a sereghajtó Fejér B.Á.L. Veszprém látogat az NB I. 19. fordulójában az Eszperantó térre, hogy megpróbáljon pontokat elcsípni, de a hazaiaknak, ahogyan ősszel is, egy ilyen meccsen meg kell tartaniuk minden egységet, hogy a középmezőnnyel maradjanak.

Persze a veszprémiek bizonyították már, hogy képesek sikerre vinni a saját játékukat, hiszen a Budakalászt idegenben, s az Egert otthon elcsípték, de így is harmadannyi pontnál járnak, mint a Bányász. Jerkovicsék nem vehetik félvállról ellenfelüket, de kötelező a siker.

– Mindennel kell foglalkoznunk, csak azzal nem, hogy a sereghajtó látogat hozzánk – fogalmazott a klub felületein Marosán György, a Carbonex-Komló vezetőedzője. – Egy nagyon szép játékot játszó, veszélyes ellenfél a Fejér B.Á.L. Veszprém. Nehéz dolgunk lesz, koncentrált játékra lesz szükségünk, mint ahogyan az a korábbi hazai bajnokin is. Nem fogják ingyen adni a két pontot, de Komlón nekünk magas érzelmekkel, fókuszáltan kell kézilabdáznunk, és itthon tartani a pontokat.

A hétvégi program: Budakalász–Tatabánya, Szeged–Csurgó (szombat, 17.00), Carbonex-Komló–Fejér B.Á.L. Veszprém, Dabas–Telekom Veszprém, Gyöngyös–Eger (szombat, 18.00), NEKA–PLER-Budapest (vasárnap, 18.00).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában