Labdarúgás

2024.04.21. 20:36

Gólzápor csapott le Szentlőrincre

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

A Szentlőrinc hátrányba került a Ferencváros II. ellen a labdarúgó NB III. 25. fordulójában, de rögtön a második félidő elején egyenlített egy szögletet követően Novák Zsombor. A gólcsapok viszont a 65. percet követően nyíltak meg. Kiss-Szemán fordított, majd gyors egymásutánban Szabó Zalán jobb külsővel, Csörgő Raul egy nagyon távoli lövésből talált be. Itt viszont nem ért véget a gólparádé, a 76. percben Tamás László fejelt egyet egy szögletet követően, végül pedig Csörgő a 85. percben újra betalált. A Lisztes Krisztiánt is soraiban tudó zöld-fehérek a találkozó zárásaként még szépített.

Szentlőrinc–Ferencváros II. 6–2 (0–1)
Labdarúgó NB III., Dél-nyugat, 25. forduló.
Szentlőrinc: Héninger – Miklós (Sebestyén B., 78.), Keresztes, Tamás L. (Sághy, 78.), Kiss-Szemán – Havas (Medgyesi, 7.), Kesztyűs (Múcska 61.) – Szabó Z. (Helesh, 78.), Csörgő R., Pataki – Novák Zs. Vezetőedző: Pichler Gábor.
Gólszerzők: Novák Zs. (48.), Kiss-Szemán (66.), Szabó Z. (67.), Csörgő R. (68., 85.), Tamás L. (77.), ill. Bagi (40.), Ladányi (87.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában