Labdarúgás

2024.04.12. 12:03

Meleg idő és góleső várható a hétvégén a vármegye háromban

Móga Richárd

Fotó: Pesti Tamás

Hétvégén következik egy újabb vármegye hármas forduló, ahol várhatóan majd ismét sok helyen kiszakad a gólzsák. 

A Czibulka-csoportban talán a harmadik helyen tanyázó sásdi együttes Olasz elleni vendégjátéka ígérkezik a legizgalmasabbnak, hiszen a közelgő párharcok közül a két klub között van a legkisebb különbség (3 helyezés, 3 pont). Mindenesetre a többi összecsapáson akár gólfesztiválokat is tarthatnak a papíron jóval esélyesebbnek számító alakulatok, így érdemes lehet kinézni valahova. 

Óriási meglepetés lenne, ha a Csík-csoport éllovasai akár egyetlen pontot is elveszítenének a tizennyolcadik fordulóban, sőt, a legtöbb helyen inkább csak az a kérdés, hogy mennyi lesz közte, de a Dárdaiban is hasonló a helyzet, annyi különbséggel, hogy a Palotabozsok legfőbb üldözője, a Borjád pihenőt kapott. 

Czibulka-cs. (12), 18. kör: Egerág–Mágocs, Újpetre–Bányász, Hidas–Hosszúh., Szalánta–Orfű, Bogád-Pogány–Szászvár, Olasz–Sásd, (04.14., 16.00). 
Csík-cs. (12), 18. kör: Nagydobsza–Szigetvár, Baksa–Pellérd, Gyód–Kishárságy, Vajszló–Hobol, Kökény–Misinai Sasok, Szabadszentkirály–Mozsgó, (04.14., 16.00). 
Dárdai-cs. (10), 18. kör: Görcsönydoboka–Dunaszekcső, Geresdlak–Lippó, Babarc–Szársomlyó, Kölked–Palotabozsok, (04.14., 16.00).
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában