Labdarúgás

2024.04.05. 11:01

Nagy port kavarhat még a Kétújfalu a pontvadászat során

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

A sokáig bajnok­aspiránsként emlegetett Kétújfalu az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei II.-es bajnokság előző fordulójában értékes pontokat veszített a címvédő Ócsárd vendégeként (0–0), így könnyen lehet, hogy az aranyérem elúszott. Igaz, „csak” hét ponttal gyűjtött többet a listavezető, de a Szederkény egy meccsel kevesebbet tudhat maga mögött. 

Ráadásul a két együttes között ott van még a Harkány, aki gyakorlatilag első számú üldözője lett az éllovasnak, de a hétvégi bajnoki bizony nem ígérkezik sétagaloppnak. Nem szabad elfelejteni, hogy a Kétújfalu október vége óta nem szenvedett vereséget (Szederkény 3–1), így tehát nincs ok a szégyenkezésre, sőt, hazai környezetben jó eséllyel is indul a brigád, hogy megfékezze az elmúlt három találkozón tíz gólt szerző Harkányt. 

Mindeközben az Ócsárd majd a Komló II. otthonában, a Véménd pedig hazai pályán a PTE PEAC III. ellen tehet azért, hogy csatlakozzon a legalább negyven pontot elérő alakulatokhoz. 

Szombati mérkőzés: Kétújfalui SE–Gyógyfürdő Harkány, 15.30. 
Vasárnapi mérkőzések: Sport36 Komlói Bányász II.–K. Ócsárd SE, Véménd KSE–PTE-PEAC III., Boda-Diana SE–Közműépker Lánycsók SE, Szajki SE–Kaitz Agro Somberek SK, DDC Focivilág Beremend–Szederkényi SE, GSH Töttös SE–Himesháza KSE, (mindegyik 15.30). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában